Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

Humbucker pickup szett, Gary Holt Signature

EMG-GH Set Red

A Slayer gitárosa, Gary Holt által használt 81/89R hangszedő szett, piros színben. A piros borítás eredetileg Gary kérésére készült, most már mindenki számára elérhető.
Az EMG-81 magas kimeneti jelszinttel rendelkező hangszedő, acélhasábokkal és keramikus mágnessel, mely gyors rázendítést és hosszú hang kitartást eredményez. Élénk magas hangszín, éles, fényes hangzás, elsősorban nagy hangerejű, erősen torzított játékhoz ajánlott.
Az EMG-89 egy single coil és egy humbucker hangszedő egyben, mindkettő saját kimenettel, preamp-al.. A single coil mód egy EMG-SA hangzását nyújtja, míg a humbucker mód az EMG-85-höz hasonló hangzást eredményez. Az R (Reverse) jelzés fordított elhelyezést jelent, vagyis itt a szingle coil rész a nyakhoz közelebb helyezkedik el. A két mód között a mellékelt Push/Pull kapcsolóval válthatunk. Mint minden EMG, a 89 is mindkét módban gyakorlatilag zajmentes.

Vonatkozó típusok: System / szettGitárAKTÍVSignatureHumbucker

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.